Συντήρηση και Επισκευές

Η MARJI MARINE δραστηριοποιείται στην συντήρηση και επισκευή φουσκωτών και πολυεστερικών σκαφών και μηχανών θαλάσσης. Δίπλα από τη γλίστρα, επενδύοντας σε εγκαταστάσεις και εξοπλισμό έχουμε δημιουργήσει στην Ηγουμενίτσα Θεσπρωτίας μία σύγχρονη, υψηλών προδιαγραφών μονάδα τεχνικής υποστήριξης και επισκευής σκαφών.

Το service των εξωλέμβιων κινητήρων είναι από τα πιο σημαντικά θέματα που απασχολούν το χρήστη Φουσκωτού ή πολυεστερικού μηχανοκίνητου σκάφους. Οι μηχανές πρέπει να είναι πάντα σε άριστη κατάσταση. Ο χρήστης μηχανοκίνητου σκάφους πρέπει να είναι πάντα, όσο μπορεί πιο σίγουρος ότι οι μηχανές, ως το μοναδικό μέσω πρόωσης του σκάφους, θα λειτουργούν πάντα και δεν θα τον αφήσουν στη μέση κάποιου ταξιδιού.
Αυτός είναι και ο σκοπός μας.

Διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο μηχανών θαλάσσης με τα πιο σύγχρονα όργανα και εργαλεία. Είμαστε εξουσιοδοτημένο συνεργείο εξωλέμβιων κινητήρων.
Χρησιμοποιούμε γνήσια ανταλλακτικά όλων των εταιριών και λιπαντικά θαλάσσης.
Για να είστε ασφαλείς στη θάλασσα εμπιστευτείτε την μηχανή σας στο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, και εσείς απλά απολαύστε τις διακοπές σας!

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.