Όροι ενοικίασης

1) Κρατήσεις
Προκειμένου να επιβεβαιώσετε την κράτησή σας, πρέπει εντός τριών ημερών να επικοινωνήσετε μέσω του e-mail μας. Μία κράτηση είναι οριστική εφόσον γίνει η καταβολή της απαιτούμενης προκαταβολής (40% του συνολικού ναύλου). Μαζί με την Αίτηση παρακαλώ αποστείλετε μας τα ακολούθως απαραίτητα έγγραφα :
1. Αντίγραφο δύο όψεων του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας .
2. Αντίγραφο της άδειας χειριστή ταχυπλόου.
3. Στοιχεία για την έκδοση των αποδείξεων πληρωμής.
Με την επιβεβαίωση της κράτησης θα σας αποστείλουμε αντίγραφο του μισθωτηρίου συμβολαίου μαζί με τις χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το σκάφος που έχετε επιλέξει.

2) Πληρωμές
Με την επιβεβαίωση της κράτησης, παρακαλούμε όπως προβείτε στην πληρωμή της προκαταβολής ύψους 40% του συνολικού ποσού των ναύλων, εντός τριών ημερών. Το υπόλοιπο ποσό των ναύλων μπορείτε να εξοφλήσετε τρεις (3) μέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της μίσθωσης. Σε περίπτωση μονοήμερης ενοικίασης προκαταβάλλεται το συνολικό ποσό του ναύλου. Όλες οι πληρωμές μπορούν να γίνουν με πιστωτική κάρτα ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Προσωπικές επιταγές δεν γίνονται δεκτές. Αφού γίνει κατάθεση σε λογαριασμό, παρακαλούμε αποστείλετε μας την απόδειξη πληρωμής με το όνομά σας. Εάν η πληρωμή γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας, παρακαλούμε συμπληρώστε και αποστείλετε μας την εξουσιοδότηση χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας.

3) Εγγύηση
Για την πληρέστερη δυνατή κάλυψή και ασφάλεια σας η MARJI rent a boat ασφαλίζει όλα τα σκάφη της με μικτή ασφάλεια. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η ενοικίαση και να γίνει ο απόπλους, απαιτείται η καταβολή εγγύησης, ανάλογα με τον τύπο του σκάφους, η οποία επιστρέφεται με τη λήξη της μίσθωσης και τον τελικό έλεγχο κατά την επιστροφή του σκάφους.

4) Καιρικές συνθήκες
Η μίσθωση και ο απόπλους του σκάφους πραγματοποιείται κανονικά, εφόσον στο σημείο παράδοσης και παραλαβής, η ένταση των ανέμων δεν ξεπερνά τα 7 μποφόρ και εφόσον το επιτρέπουν οι λιμενικές αρχές. Σε περίπτωση, όμως, δυσμενών καιρικών συνθηκών, που απαγορεύουν τον απόπλου την ημέρα έναρξης της μίσθωσης, θα υπάρχει σχετική συνεννόηση με την εταιρεία.

5) Περίπτωση ακυρώσεων
Οι κανόνες που ακολουθεί η MARJI rent a boat σε περίπτωση ακύρωσης της μίσθωσης είναι οι κάτωθι:
1. Αν η ακύρωση γίνει 10 μέρες πριν από τον προγραμματισμένο απόπλου, τότε μπορεί να γίνει μεταφορά της μίσθωσης σε άλλη ημερομηνία που υπάρχει διαθέσιμο σκάφος του ίδιου τύπου.
2. Αν η ακύρωση γίνει εντός των 10 τελευταίων ημερών πριν τον προγραμματισμένο απόπλου, τότε γίνεται δέσμευση της προκαταβολής.

6) Αναχώρηση
Δύο μέρες πριν τον απόπλου, θα πρέπει ύστερα από επικοινωνία, να μας γίνει γνωστή η επιθυμητή ώρα απόπλου του σκάφους. Τόπος παράδοσης η Γλίστρα…. Την ημέρα του απόπλου και κατά την άφιξη στο προκαθορισμένο σημείο παραλαβής του σκάφους θα σας ζητηθεί να υπογράψετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την ενοικίαση του σκάφους καθώς και να τακτοποιηθούν τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες. Ο ενοικιαστής / χειριστής του σκάφους πρέπει απαραιτήτως να έχει μαζί του πρωτότυπη την άδεια χειριστή ταχυπλόου, δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, πιστωτική κάρτα και αντίγραφα τους. Κατά την παραλαβή γίνεται λεπτομερής επίδειξη του σκάφους και του εξοπλισμού, ενώ δίνονται προς υπογραφή, δήλωση αποδοχής του σκάφους και λίστα εξοπλισμού που φέρει. Επίσης, γίνεται αναλυτική ενημέρωση για τις διαδικασίες ασφάλειας και δίνονται πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του σκάφους και των εγγράφων/αδειών που σας δίνονται. Το σκάφος παραδίδεται, από εμάς, με γεμάτες τις δεξαμενές καυσίμων και νερού, για μεγαλύτερη διευκόλυνση της διαδικασίας. Λίγο πριν τον απόπλου σας, δύναται να σας ζητηθεί η επίδειξη των ικανοτήτων χειρισμού ταχυπλόου σκάφους. Υπάρχει δε η δυνατότητα τοποθέτησης του μεταφορικού σας μέσου στο δικό μας Parking. Οι παραπάνω ενέργειες μπορούν να γίνουν στην έδρα μας την προηγούμενη μέρα κατόπιν συνεννόησης, με στόχο την επίσπευση του απόπλου την ημέρα αναχώρησης.

7) Επιστροφή
Κατά την επιστροφή, μία (1) ώρα πριν την άφιξη σας στην γλίστρα τηλεφωνήστε από το κινητό σας την εταιρεία μας στο τηλέφωνο το οποίο υπάρχει στην κάρτα που σας δίνουμε, για να σας ανελκύσει το σκάφος ο εκάστοτε οδηγός της εταιρείας μας. Στη συνέχεια γίνεται έλεγχος του σκάφους και της λίστας της εταιρείας ώστε να διαπιστωθεί η πληρότητα του εξοπλισμού του σκάφους και να επιστραφεί η εγγύηση στον μισθωτή. Το σκάφος παραδίδεται από το ναυλωτή πλήρες καυσίμων . Ο ανεφοδιασμός του σκάφους με καύσιμα αναλαμβάνεται από εμάς και γίνεται στο πλησιέστερο πρατήριο καυσίμων. Το κόστος των καυσίμων βαρύνει αποκλειστικά τον ναυλωτή.