Προορισμοί

Όλα τα μέρη του Ιονίου είναι υπέροχα. Μέρη με παραμυθένια κάστρα, πανέμορφες πόλεις ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, ελαιώνες και πευκώνες που αγγίζουν τη θάλασσα,μέρη καταπράσινα, βραβευμένες εξωτικές παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά. Φιλόξενοι κάτοικοι με την μουσική στο αίμα τους. Τα νερά του Ιονίου είναι φιλικά, οι άνεμοι ήπιοι, είναι επίσης ιδανικός προορισμός για όσους αγαπούν τα θαλάσσια σπόρ.
Η Ηγουμενίτσα, μια νεαρή πόλη η οποία προσπαθεί να εξελιχθεί σύμφωνα με τα θέλω και τα πρέπει του τώρα. Ένα σύγχρονο λιμάνι το οποίο μεγαλώνει έχοντας την Εγνατία στην πύλη του. Πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας με τις μαγευτικές παρθένες παραλίες της.

Δίπλα της τα Σύβοτα, ένας τόπος απαράμιλλου φυσικού κάλους. Το λιμάνι είναι τόσο όμορφο όσο μια ζωγραφιά, με μια σειρά από καφετέριες και εστιατόρια, μικρά καταστήματα και πολλά αγκυροβολημένα σκάφη στην προβλήτα. Από τις κυριότερες παραλίες της περιοχής είναι η Μικρή και η Μέγα Άμμος, η Μπέλλα Βράκα, η Ζάβια. Μια ακόμη μαγευτική παραλία είναι η Πισίνα, στην οποία μπορείτε να θαυμάσετε τα χρυσαφένια και παρθένα νερά της μόνο με σκάφος ή βάρκα.

Οι Παξοί και Αντίπαξοι είναι από τους πιο πολυσύχναστους και αγαπημένους προορισμούς. Οι Παξοί είναι ένα καταπράσινο νησί με πολλές φυσικές ομορφιές και διαθέτει αξιόλογες τουριστικές υποδομές. Οι γειτονικοί Αντίπαξοι είναι ένα μικρό νησάκι που κρύβει πολλές θαυμάσιες παραλίες. Θαλασσινές σπηλιές, κάβοι, ορμίσκοι κι ορθοπλαγιές συνθέτουν ένα αληθινά μαγευτικό τοπίο. Ένας άλλος εξίσου όμορφος προορισμός είναι η κοσμοπολίτικη Πάργα.

Η Πάργα κυριολεκτικά “βουλιάζει” από κόσμο τους μήνες του καλοκαιριού. Με το σκάφος σας θα μπορέσετε να επισκεφτείτε το όμορφο νησάκι της Παναγίας, ακριβώς απέναντι από το λιμάνι. Εξερευνήστε τις παραλίες της Πάργας και κολυμπήστε στα κρυσταλλένια νερά της.

Σε όλα τα μέρη του Ιονίου υπάρχουν δεκάδες τοπία που θα σας μαγέψουν. Η MARJI MARINE σας δίνει τη δυνατότητα να επισκεφτείτε αυτά τα παραμυθένια μέρη και σας εγγυάτε ότι θα ζήσετε περιπέτειες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Η περιήγηση όλων αυτών των ακτών με τα σκάφη μας, θα είναι για εσάς μια μοναδική εμπειρία. Παρακάτω σας παραθέτουμε κάποιες εικόνες από προορισμούς όπως η Ηγουμενίτσα, τα Σύβοτα, η Πάργα, η Πλαταριά, οι Παξοί, η Σαγιάδα, το Καραβοστάσι. Ελπίζουμε να τους απολαύσετε…